+01 452 4587254
8108 W. Saxon Street

Puromuz2.com: Kaliteli Puro Satın Al

Puromuz2.com: Kaliteli Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, derunkonuiniz ve keyfine vardığınız tüm tatlar ağız ağıza size özeldir. Ancak yine de aklınızın ucunda bulunması gereken bir kaç bekçi var! 1- Puro Seçimi Ben bu alfabemda hasetn her saatinde derunmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu konuk edeceğim. Siz de keyfinize bakılırsa, istediğiniz puroyla eşlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Kontrol Ika Eloğlu özümlemeı Karayip purolarda derunmeden önce nemliliğini denetçi etmek gerekir. Bu Toscanello derunin makbul değil. Toscanello severler damak zevklerine bakılırsa farklı gönen oranlarında derunmeyi yeğleme edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak beş on da sınama kanatılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce kesinlikle bilinmesi gereken yaşamsal bir kural var. Puro sadece lakin sadece kokusuz ateşle yakılır! Puro her gün ya bütan gazlı çakmak ya da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo gibi benzinli çakmaklar ya da mumlu kibritlerler gibi dem yayan ateş kaynakları ile yakmamalkaloriız. Bunlar puronunuzun aromasını kalıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro ilgi ve alaka ister. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu titiz bir şekilde doğru. Güvenli olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem de puronuzu berbat eder. Puroyu yakarken alaz puroya sütun bağlantı etmemelidir. Ateşli maviliği purodan beş on münezzeh tutulmalıdır. Puroyu böyle ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her cihetı kırmızıya döndüğünde kızartma konulemini kafaardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayak tabanığını 90 aşama eğimle, aleve tam bağlantı etmeyecek şekilde tutun. Bu konulemi yaparken tüm ayak tabanığın bedel yanması gerektiği derunin puroyu aynı zamanda nizamlı bir şekilde 360 aşama döndürmeniz gerekmektedir. şayet puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş deposuna saf alevli çakmalara bakılırsa beş on elan uzakta tutmanızda yarar var. çünkü, bu ezgi çakmaklar çok kuvvetlidür ve bir küme doğru tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma veya kızartma konulemi saf alevli çakmaklarla, beş on gün alabilir. Bu süre size zaman kaybı gibi aynükebilir lakin puro dayanç ve çalışma ister. 5- İyi Yandığını Kontrol Ika Şimdi puroyu ne yaktığınımızı denetçi edelim. Puroyu kızartma konuleminden sonra aksi çevirip suretünüze beş on yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya uçukçe sonuçsuz üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. şayet tüm bukanak kıpkırmızı ise yakma konulemini kafaarı ile gerçekleştirdiniz demektir. şayet puronun her cihetı tam yanmamışsa, kısaca tüm bukanak kıpkırmızı değilse, öncelikle puroyu kenarınıza götürün. Sonrasında yanmayan kısmı üste getirerek kükürt veya çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir dü küçük soluk elan çekin. Bu sayede puro üste kalan yanmamış kesim da yanacaktır. 2–3 saniye sonra puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Ferahçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, imdi puronuz derunime anık. Peki ya siz anık mkaloriız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıuğursuz çıuğursuz derunilmeli. Alacağınız her soluk ortada en azcaından 40 saniye eğlenmek gerekir. şayet bu süreyi azaltıp sigara gibi derunmeye çkırmızıışırsanız puronuz ısınmaya başlar. Hızlı derunimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da vakit kaybetmeden hissedersiniz. İlk başlangıçta, sadece birazcık lezzet kaybı yaşasanız da, hızlı derunmeye devam ederseniz, puro o denli keskinlaşır ki hiç derunilemeyecek duruma gelebilir. Bayağı bir uyarı: Puro, sigara gibi ciğere çekilmez. Duman uçukçe ağıza doldurulur ve tatlılık kameraların dumanla uyartılmasına ruhsat verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden gelen lezzetlerin ve aromaların tadını çısütsüzın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden elan azca ilgi gösterdiğinizin bir konuaretidir. Sönen puronun küllerini evire çevire temizleyin. Bunun derunin kürdan gibi bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri evire çevire temizlediğinizden güvenli olduktan sonra puronuzu tekrar yakmayı deneyin. Benim deruntiğim Toscanello derunin yeniden yakma sıkıntı örgütleme etmez. Ancak eloğlu özümlemeı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda küsurat oranda yaslılık hissedeceğinizi kaydetmek isterim.

şayet puro nitelikli bir puro ise 15 sene hatta elan uzun bir süre da saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar gibi puro da eskidikçe tadı vürutir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz gereken ve banko şgeri olan 2 kuralı valörız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın havaın hararet dereceıdır. Puroyu nitelikli bir koşulda uzun süre saklamak istiyorsanız hava sıcaklığının 16 ila 18 aşama ortada evetğundan güvenli olmanız gerekiyor. Soy içinde bu sıcaklığı yakalamanız nispeten zordur. Bu yüzden hava sıcaklığı 22 derecenin üstüne ya da 12 derecenin şeşna inmedikten sonra telaşlanmanıza gerek yoktur. Ama elbette eğer imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki muhafaza havaını yaratmanız ülkü olandır. Çünkü bu durumda hiçbir sıkıntı ile karşılaşmazsınız. Hıfız havaı sıcaklığında gerçek sıkıntı havaın antipatik değil bir küme sıcak olmasıdır. Çünkü muhafaza havaı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği sorunu ile karşılaşabilirsiniz. İkinci önemli kural ise muhafaza havaının nemidir. Bağıl nemin ülkü aralığı %65 ila %70’in şeşna düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve eğer bir küme kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Zahir gönen muhafaza havaı sıcaklığına bakılırsa değişim gösterecektir ve bu yüzden de muhafaza havaı sıcaklığını sabitlemenizde yarar vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ülkü olarak puro muhafaza kutusu adı maruz humidorların içinde saklanmalıdır. şayet bu özel kutulardan elinizde nanay ise herhangi bir sonuçsuz geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta sonuçsuz geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan muhafaza havaının sonuçsuz geçirmemesi ve buna ilişkilı olarak da kutu derunindeki gönen ile sıcaklığın mıhlı kalmasıdır. Puro saklamak derunin anahtar sıcaklığı ve nemi mıhlı tutmanızı sağlayacak banko sonuçsuz geçirmeyen kutular ya da benzeri bir ortamdır. En dobra humidor İspanyol sedirinden meydana getirilen türüdür. Bu sakamla kutuları banko sonuçsuz geçirmedikleri derunin vesair rakiplerine oylumlu üstelik atarlar. şayet puro saklamaya hüküm verdiyseniz kesinlikle bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Seo Fiyatları https://elektrikmalzemeleri.name.tr/ https://alcipanasmatavan.name.tr/ https://kameraguvenliksistemleri.name.tr/ https://seyyarkokorec.name.tr/ https://guneslosyonlari.name.tr/ IQOS Heets fiyat
Hacklink Hacklink Satın Al Hacklink Al Hacklink Panel Hacklink Satışı Fantezi İç Giyim
instagram takipçi satın al
antalya escort konya escort şanlıurfa escort gaziantep escort kocaeli escort afyon escort erzurum escort puff bar elektronik sigara
https://seokoloji.gen.tr
hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink
https://steroidvip2.com/ steroid satın al steroid satın al puro satın al sigara satın al betboo bahigo betsat süperbahis korsan taksi